Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Έτσι εκπαιδεύουν οι ζωολογικοί κήποι τα παιδιά σας (Happy Dogs World 9 II 2014)

Ήταν απλά ένα ΜΩΡΟ και όχι το πλεόνασμα...

Ο Ζωολογικός Κήπος της Κοπεγχάγης, αποφάσισε να βγάλει φόρα παρτίδα την ψυχρή αλήθεια κάτω από την ομπρέλα της εκπαίδευσης. 

Σήμερα διαβάζουμε στο BBC, και την Daily Mail ότι στον ζωολογικό κήπο της Κοπεγχαγης υπήρχε "πλεόνασμα" στις καμηλοπαρδάλεις και αναγκαστικά έπρεπε να ελέγξουν τον πληθυσμό, σκοτώνοντας μία. Επιλέχθηκε ο Marius μία καμηλοπάρδαλη μόλις δύο ετών. 

Το κρέας του ζώου δόθηκε στα λιοντάρια του πάρκου, ενώ τμήμα αυτού θα χρησιμοποιηθεί για έρευνα. 

Το σκότωσαν μπροστά σε χαμογελαστά παιδιά και χαρούμενους γονείς.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου, αποφάσισαν "εκπαιδευτικά" να σκοτώσουν το ζώο μπροστά στα παιδιά και να το δώσουν να το φάνε τα λιοντάρια. 

"Έπρεπε να κρατήσουμε τα καλύτερα γονίδια"
Σκοτώσαμε τον Marius γιατί έπρεπε να κρατήσουμε τα καλύτερα γονίδια για επιλεκτική αναπαραγωγή στο είδος, δηλώνει ο επιστημονικός Διευθυντής του ζωολογικού κήπου της Δανίας. Μάλιστα όπως ο ίδιος λέει, έχουν σκοτώσει το τελευταίο έτος περίπου 20-30 ζώα για τον ίδιο λόγο. 



Μπορούσε να πάει σε άλλο ζωολογικό κήπο και όμως τον σκότωσαν.
Για τον Marius, υπήρχε εκδήλωση ενδιαφέροντος από τον ζωολογικό κήπο της Ολλανδίας κάτι που όμως οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου της Δανίας, απέρριψαν.

Οι γονείς που έβαλαν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το περιστατικό είναι απλά αχαρακτήριστοι...... Τα λόγια είναι περιττά γι αυτούς....

Πηγή φωτογραφιών bt.dk
Πηγή 

Παρακαλώ υπογράψτε τη συλλογή υπογραφών της διαμαρτυρίας προς τον ζωολογικό κήπο της Κοπενχάγης για την αποτρόπαια πράξη τους. Ενώστε τη φωνή σας με τους χιλιάδες που ζητούν το κλείσιμο του ζωολογικού κήπου αυτού στην κοινότητα Close Copenhagen Zoo στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου